Slice 1 Combined Shape

Metselwerk

Metselwerk laten uitvoeren door een professioneel bedrijf

Wordt het tijd voor metselwerk bij uw huis of bedrijf? Dan is het goed om hiervoor een professioneel metselbedrijf in te schakelen. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaat met de benodigde materialen, maar u heeft dan niet de garantie dat al het werk ook perfect wordt uitgevoerd. Beter is het om hier een specialist met veel ervaring voor in te schakelen. Voor een bedrijf met veel ervaring op het gebied van metselwerken bent u bij Van Gelderen Metselwerken aan het juiste adres. Ons bedrijf is al sinds 1978 actief.

Wat houdt metselwerk precies in?

Laten we om te beginnen eens bekijken wat u allemaal van metselwerk mag verwachten. Metselen is het proces van het bouwen van muren met stenen, blokken of bakstenen. Dit omvat vaak het hakken/zagen en passen van stenen of blokken, het aanbrengen van mortel, het nivelleren van de stenen, het uitvoeren van voegwerk en het afwerken van de muur. Er komt dan vaak ook een berekening van de benodigde hoeveelheid materialen aan te pas, alsmede het opstellen van een plan en het volgen van bouwvoorschriften en veiligheidsprocedures. Bovendien, het is belangrijk dat de metselaar over de juiste vaardigheden en gereedschappen beschikt om professioneel te werken.

Waar wordt metselwerk allemaal voor gebruikt?

Metselwerk wordt voornamelijk gebruikt voor de constructie van gebouwen. Denk dan aan woningen, kantoren, winkels en scholen. Op kleinere schaal wordt het vaak ook gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor zowel de dragende structuur als de scheidingswanden, of voor de bouw van schoorstenen, bogen, zuilen, beren, fonteinen en andere decoratieve elementen. In de tuin wordt metselen ingezet voor bijvoorbeeld de aanleg van tuinen, terrassen en erfafscheidingen.

Een metselbedrijf inschakelen voor uw klus

Het is het beste om een professioneel metselbedrijf in te schakelen als er metselwerk moet worden uitgevoerd. Er zijn meerdere redenen waarom wij u dat bij Van Gelderen Metselwerken van harte aanbevelen. Zo hebben onze professionele metselaars jarenlange ervaring en kennis van de juiste technieken en materialen, om zo kwalitatief hoogwaardige metselwerken te kunnen leveren. Veiligheid is natuurlijk ook altijd een belangrijk punt. Metselen vereist nu eenmaal specifieke vaardigheden en apparatuur om veilig uitgevoerd te worden. Van Gelderen Metselwerken heeft de juiste uitrusting en ervaring om dit perfect te regelen. Tijdbesparing is hierbij ook niet onbelangrijk. Ons team van ervaren metselaars heeft jarenlange ervaring om het werk efficiƫnt uit te voeren. Dit kan leiden tot een snellere afronding van uw project. Daarnaast bieden wij ook garantie, wat u de zekerheid geeft dat het metselen van hoge kwaliteit is en dat eventuele problemen zullen worden opgelost.

Interesse?

Meer weten hierover of een professioneel metselbedrijf inschakelen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Metselaar gezocht?

Op zoek naar vakbekwame metselaars met jarenlange ervaring? Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in metselwerk, kalkzandsteen lijmen, stelwerk van metselprofielen en kozijnen en renovatiewerkzaamheden. Ons ervaren team werkt voor kleine en grote opdrachten. Informeer vrijblijvend naar meer informatie.
Van Gelderen Metselwerken